Zúzott kő

Zúzott kő szállítás, rendelés, ár Budapest

Sóder szállítás rendelés, ár: +36 20 662 6802

Rendelhető zúzott kő típusai:

Andezit 2-4, Andezit 4-8, Andezit 11-22, Bazalt

Zúzott kő ár

zúzott kő szállítás árak számtalan tényező befolyásolja, legfontosabbak a mennyiség és a távolság. A kiszállítás egyenesen a bányából történik.

Zúzott kő szállítás

Zúzott kő autóbeállók, vízelvezetők, gyalogutak, építési projektek és egyéb tereprendezési feladatok egyik legfontosabb kelléke. Gyakran használják, tómedrek, patakmedrek, csobogók, tűzgyújtó helyek környékének dekorálására. Készülhet különböző mészkőfajtákból, továbbá például andezitből és egyéb természetes kőből is, az elérendő színhatás függvényében. A belőle kialakítandó felület textúrájával vagy színével kellemesen kiegészítheti, de akár ellenpontozhatja környezetét. Egyéb sziklakerti kövekkel kombinálva érdekes felületi és színhatású kertrészlet alakítható ki, ami tovább hangsúlyozható különböző beültetett növényekkel. Az esztétikai értékén túl megakadályozza a gyomnövények növekedését ezért mini sziklakertekhez is kiválóan alkalmas. Többféle színben és méretben rendelhető.

Útépítésekhez nélkülözhetetlen alapanyagul szolgál. Kifejezetten kopásálló és strapabíró anyag, ezért burkolóanyagként, járólapozáshoz és térkövezéshez egyaránt tökéletes. Vasúti vonalak kiépítésénél a sínek alatt lévő ágyazat alapanyaga. De kiváló házak alapozásához, vagy falazóanyagnak is.

Zúzott kő tulajdonságai

A zúzott kő a betonkeverék egyik közúti töltőanyaga, amely nélkül a ház vagy más tárgy modern felépítése nem tehető. Ez az építőanyag számos besorolással rendelkezik, és különböző jellemzőkkel és jellemzőkkel rendelkezik, amelyen a jövő építésének minősége közvetlenül függ, a beton erejétől és az alapítvány erejétől. Annak ellenére, hogy az építőanyag költsége alacsony, az építés minden nélkülözhetetlen tulajdonsága törmelékben van kombinálva.

A zúzott kő a következő jellemzőkkel rendelkezik: nagyfokú szilárdság – a betonkeverék összes töltőanyagához viszonyítva a legsúlyosabb a granulátum, nedvességállóság – zúzott kő egyáltalán nem reagál a nedvességre;