Rendelhető sóder típusai:

0-4 mm, kétszer rostált sóder
Osztályozott sóderek0-4, 0-8, 0-16, 0-24 mm
Töltősóder, Agyagos sóder 0-50 mm

Sóder rendelés

Szeretné megrendelni szolgáltatásunkat, vagy kérdése lenne? Vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!
Telefon: +36 30 911 0781

Sóder ár, 1 m3 sóder ára

A sóder szállítás árát számtalan tényező befolyásolja, legfontosabbak a mennyiség és a távolság. A kiszállítás egyenesen a bányából történik.

Sóder szállítás

Sóder nélkül elképzelhetetlen az építkezés, hiszen a betonhoz a vízen és a cementen felül ennek is elengedhetetlen a használata. Természetesen ahhoz, hogy a rendelkezésünkre álljon, szükség van sóderszállításra is.
sóder természetesen nem csak a beton nélkülözhetetlen alkotóeleme, de megfelelő szemcsenagyság esetén alkalmazható járdák, autóbeállók és parkolók felszórására is, mi több, a sódert a manapság igencsak divatos térkövezés aljzataként is felhasználják.

Az apró szemű sóder ezzel szemben a kertek díszítésére is alkalmas, kerti tavak partján is megtalálhatjuk, sőt, a vízelvezető árkok medrét is boríthatjuk vele. Mindegy, hogy mire alkalmazzuk ezt a sokoldalú anyagot, a sóderszállítás elkerülhetetlen, hiszen valahogy hozzá is kell jutnunk.

Sóder tulajdonságai

Az normál sóder a legváltozatosabb szemcseméretekkel rendelkező ömlesztett anyag, melynek melyben 0-tól 24 milliméterig találhatunk kisebb-nagyobb kőzeteket. Általában ez a legjobb sódertípus akkor, ha nagyon vastag és nagyon masszív betonelemeket készülünk kialakítani, ezáltal például házat alapozunk, vagy egy leendő garázs aljzatkialakításán fáradozunk, amit megfelelő vasalással garantáltan nem kezd majd meg a fagy. Ha 5-8 centiméternél vastagabb betonfelületre van szükségünk, a változatos szemcseméret és a nagyobb darabok miatt kitűnő alternatíva, de töltéshez, feljárókhoz, beállókhoz, térkövek alapozásához – megfelelő finomréteggel kialakítva – szintén alkalmas lehet.

Az osztályozott sóder kategóriájába a 0-16 milliméteres szemcsenagyságú ömlesztett terméket soroljuk, mely az általános betonozási munkálatok esetében a leggyakoribb választás. Itt már a nagyobb kövek is megtalálhatók, éppen emiatt pedig a több centiméteres vastagságú betonrészek is kialakíthatók a segítségével. Kitűnő emiatt alapokhoz, de járdákhoz és lépcsőkhöz szintén nagyon gyakran alkalmazzák. Megfelelő arányban és nagyobb vastagságú aljzatoknál szintén jó döntés, hovatovább alkalmazható már talajfeltöltéshez, járdák és feljárók kialakításához is.