Sóder szállítás

Sóder ár, szállítás Budapest

Sóder szállítás rendelés, ár: +36 20 662 6802

soder, homok, fold,murva, kavics, zuzott ko szallitas, rendeles, ar

Rendelhető sóder típusai:

0-4 mm, kétszer rostált sóder,osztályozott sóderek -0-4, 0-8, 0-16, 0-24 mm ,töltősóder, agyagos sóder 0-50 mm

Sóder ár, 1 m3 sóder ára

A sóder szállítás árát számtalan tényező befolyásolja. A sóder ára és a sóder szállítás ára függ a kívánt sóder mennyiségétől és a kiszállítási címtől is, azaz a távolságtól.  A szállítás egyenesen a bányából történik. 

Sóder szállítás

Bizonyára tudja, hogy sóder nélkül elképzelhetetlen egy építkezés, hiszen a betonhoz a vízen és a cementen kívül szükségünk van jó minőségű sóderre is. Egy köbméter beton összetevői víz, cement és szilárd adalékanyag, azaz kavics, más néven sóder. Így hát egyértelművé válik a képlet, hogy egy építkezésen elengedhetetlen a sóder használata. Nem árt tudni az arányokat sem egy beton elkészítéséhez. 15-20 százaléka víz, 10-15 százaléka cement és 60-75 százaléka sóder. Ebből az arányokból is láthatjuk, hogy mennyire fontos a sóder beszerzése. Mondhatni azt is, hogy sóder nélkül nem létezik építkezés. A sóder természetesen nem csak a beton nélkülözhetetlen alkotóeleme, ugyanis a sóder megfelelő szemcsenagyság esetén, alkalmazható járdák, autóbeállók és parkolók felszórására is, sőt, a sódert a manapság igencsak divatos térkövezés aljzataként is felhasználni. Az apró szemű sóder ezzel szemben a kertek díszítésére is alkalmas, kerti tavak partján is megtalálhatjuk, sőt, a vízelvezető árkok medrét is boríthatjuk vele. Mindegy, hogy mire alkalmazzuk ezt a sokoldalú anyagot, a sóderszállítás elkerülhetetlen, hiszen valahogy hozzá is kell jutnunk a sóderhez, ehhez pedig sóderszállításra van szükségünk.  A mi cégünk mindenben segít, ami egy sóderszállításhoz Önnek szükséges és segítünk kiválasztani a megfelelő típusú és mennyiségű sódert is az ÖN terveihez és elképzeléseihez viszonyítva.

SÓDER 0-4 MM KÉTSZER ROSTÁLT

Ez egy nagyon finom szemcseszerkezetű mosott és osztályozott homokos kavics, amely 0 és 4 mm nagyság közötti szemekből áll. Simító, kiegyenlítő betonok készítéséhez, durva vakoló habarcsok előállításához, valamint többféle beton keveréséhez is alkalmazható. Alkalmazható vastag vakolat készítéséhez is, mert az apró szemcséjű kis kavicsok jobban megtartanak, mint egy vakoló homok finom szerkezete. Estrich beton készítéséhez is kitűnően alkalmazható a 0-4 mm szemcsenagyságú sóder és felhasználható még nagyon vékony betonok készítéséhez is. Amit sokan nem tudnak, hogy ágyazó homok térkő alá is a kétszer rostált sódert használják, ugyanis kiegyenlíti a térkő alapja tetejének egyenetlenségeit finom szemcseszerkezetű adottsága miatt és így elvezeti a csapadékot is a térkő alól. 

SÓDER 0-8 MM

Ez egy mosott osztályozott sóder, amely 0 és 8 mm nagyság közötti szemekből áll. Ezt a típusú sódert Estrich betonkészítő gépbe vagy vékony aljzatbeton készítéséhez használják. Amit fontos tudni róla, hogy  3 cm-nél nem vastagabb aljzatkiegyenlítésére alkalmas ez a mosott osztályozott sóder. 

SÓDER 0-16 MM

Az osztályozott sóder kategóriájába a 0-16 milliméteres szemcsenagyságú ömlesztett terméket soroljuk, mely az általános betonozási munkálatok esetében ez a leggyakoribb választás. Itt már a nagyobb kövek is megtalálhatók, éppen emiatt pedig a több centiméteres vastagságú betonrészek is kialakíthatóak a segítségével. Kitűnő alapokhoz, járdákhoz és lépcsőkhöz szintén nagyon gyakran alkalmazzák. Megfelelő arányban és nagyobb vastagságú aljzatoknál szintén jó döntés, és napjainkban alkalmazható talajfeltöltéshez, járdák és feljárók kialakításához is. Keskenyebb zsalukövek közé készített beton elkészítéséhez is ideális.

SÓDER 0-24 MM

A normál sóder a legváltozatosabb szemcseméretekkel rendelkező ömlesztett anyag, melynek melyben 0-tól 24 milliméterig találhatunk kisebb-nagyobb méretű kőzeteket. Általában ez a legjobb sódertípus akkor, ha nagyon vastag és nagyon masszív betonelemeket készülünk kialakítani, ezáltal például házat alapozunk, vagy egy leendő garázs aljzatkialakításán fáradozunk, amit megfelelő vasalással garantáltan nem kezd majd meg a fagy. Ha 5-8 centiméternél vastagabb betonfelületre van szükségünk, a változatos szemcseméret és a nagyobb darabok miatt kitűnő alternatíva, de töltéshez, feljárókhoz, beállókhoz, térkövek alapozásához – megfelelő finomréteggel kialakítva – szintén alkalmas lehet.

TÖLTŐSÓDER, AGYAGOS SÓDER

A töltő sóder nem mosott és nem osztályozott sóder típus. A sóderbányák legfelsőbb rétegét képezi. Kitermelését követően agyagos, jól tömöríthető, utak alapzatának, térkő alá, feltöltésekhez, talajlazításhoz jól használható, de a sarat és a vizet nem köti meg, tehát betonozáshoz használhatatlan. Új termőréteg kialakítása előtt egyenletesen elterítve, megdöngölve optimalizálni tudja a későbbi termőréteg vízháztartását is.