Gépi földmunka

Gépi földmunka, tereprendezés, bontás, sittszállítás

gépi földmunka, épületbontás, tereprendezés, sittszállítás

GÉPI FÖLDMUNKA SZOLGÁLTATÁSOK:

  • Tereprendezés, terület előkészítés
  • Árokásás
  • Alapásás
  • Pincetömb kiemelés, medencealap kiemelés
  • Épületbontás
  • Sittszállítás

Gépi földmunka

Egy építkezés minden esetben a terep rendezésével kezdődik meg – legalábbis a helyszínen, hiszen a tervezés minden egyebet megelőz. Ha azonban a tervek elkészültek, és el lehet kezdeni a munkát, akkor az alapok és a csatornahálózat helyének kiásása, az esetleges bontási törmelék eltüntetése és a talaj kiegyenlítése a legelső feladat. A gépi földmunka ebben nyújt segítséget!

Korábban az ilyen munkákat még kézi erővel kellett elvégezni, ami nem csak nehéz és fáradságos, de esetenként veszélyes feladat is volt, emellett pedig természetesen igen költséges is, hiszen számos munkást kellett hetekig megfizetni csupán azért, hogy el lehessen kezdeni magát az építkezést. Szerencsére a modern gépek megjelenésével elkezdődhetett a gépi földmunka korszaka, ami nem csak olcsóbb, de gyorsabb és hatékonyabb is, mint az emberi erő. Vállalkozásunk hosszú évek tapasztalatával vállalja a gépi földmunkák elvégzését, legyen szó alapásásról, csatornahálózat helyének kiépítéséről, tereprendezésről, vagy bármilyen egyéb, a talaj mozgatásával együtt járó feladatról. Gépparkunk korszerű, megbízható és minden feladatra alkalmas, amire szükség van a gépi földmunka kapcsán, szolgáltatásaink pedig kedvező áron rendelhetőek meg, így akár az Ön számára is elérhetőek!

Útépítés

murvás utak, parkolók előnye, hogy gyorsabban elkészül, olcsóbb mint a hagyományos útburkolatok pl: aszfalt, térkő. Időtálló mivel anyagában természetes kő, amelynek nagysága osztályozástól függően 0-55 mm.

Amennyiben gépi földmunkára, murvás út vagy parkoló kialakítására volna szüksége, vagy kérdése lenne szolgáltatásunkkal kapcsolatban, akkor kérjük, hogy keressen fel bennünket bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot!

Tereprendezés

Egy házépítést vagy felújítást követő kert terepfelszíne, esetleg talajszerkezete a legritkább esetben megfelelő egy szép kert kialakításához.

A terep tényleges rendezését első ízben mindig a gépi földmunka indítja meg. Ennek során a toló-lapos markolók egyenesbe rendezik a felszínt, a hidraulikus karokkal rendelkező kanalas markolók pedig segíthetik a felesleges föld áthelyezését, vagy teherautóra pakolását annak érdekében, hogy mielőbb sík terep legyen a végeredmény. Kezdetben nagyobb gépek dolgoznak a tereprendezésen, de főként épületek mellett szükség van kisebbekre is, amelyek sokkal precízebb munkavégzésre alkalmasak.

Épületbontás

Épületbontás – épületek bontása bármely méretben. Ház, iroda, mellék épület. Nagy tapasztalattal rendelkezünk épületek és betonszerkezetek bontásában is egyaránt. Épületbontást vállalunk Budapesten és környékén.

A régi, feleslegessé vált lakatlan és nem biztonságos épületek elbontása az építőipar egyik legveszélyesebb és legnagyobb kihívást jelentő ágazata. Csapatunk korszerű gépekkel dolgozik sok év tapasztalattal. Egy épületbontás lehet kézi bontás vagy gépi bontás, illetve ennek keveréke. Az épületbontások legtöbb esetben, mondjuk egy átlagos kertes házat nézve, akár egy nap alatt, de maximum pár nap alatt le lehet bontani. Egy egy gyors folyamat ha megfelelő szakember végzi el megfelelő felszereléssel és munkagépekkel. A bontással párhuzamosan elindul a sitt-szemét szelektálása is valamint összegyűjtése. Fontos, hogy a bontásból származó hulladékot igyekezzünk szelektálva gyűjteni, mert így nem csak a környezetnek teszünk jót, hanem jobb áron is veszik tőlünk azt át. Sokan nem tudják, de pl. a jó állapotú téglát bontott téglaként újra lehet hasznosítani, így spórolhatunk a bontáson.

Sittszállítás

Egy új otthon felépítése, felújítása, vagy egy régi ház elbontása minden esetben rengeteg hulladék képződésével jár együtt, aminek természetesen nincs helye egy élettérben, és a kertből is csak hasznos területet venne el a tárolása. Megoldás: a sittszállítás!

A sittszállítást Budapesten és vonzáskörzetében végezzük tapasztalt kollégáinkkal és modern gépparkunkkal. Fontos tudni, hogy nem minden hulladék számít sittnek, így eszerint kell osztályozni is. Az építőanyagok, mint például a bontott tégla, a kötőanyag-törmelék, a burkolatok és az egyéb, építkezésből származó anyagok tartoznak a sitt kategóriájába, az egyéb hulladékok, mint például a kerti zöldhulladék nem keverhető bele.